Gelderland’s grootste bouwmarkt is geopend

Foto: Lex van Lieshout

Woensdag 29 januari opende Hornbach de deuren van haar nieuwste vestiging op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven, vlakbij Arnhem. Met een oppervlakte van circa 16.500m2 is het de grootste bouwmarkt van de regio.

Wethouder Ton Spaargaren verrichtte samen met vestigingsmanager Peter Vuijk de officiële openingshandeling.

Ook een drive-in

“We zijn trots op het resultaat”, laat Peter Vuijk weten. “De bouwmarkt staat als een huis. Bovendien beschikt de vestiging over een tuincentrum, dierenafdeling en een drive-in, waar je grote en zware bouwmaterialen direct in je auto of klusbus kunt laden. Ik ben niet alleen trots op het resultaat, maar ook op het harde werken dat eraan vooraf is gegaan. Petje af voor alle collega’s die dit voor elkaar hebben gekregen.”

120.000 artikelen én service

Hornbach Duiven, gelegen aan de Nieuwgraaf 18, heeft een ruim assortiment van 120.000 artikelen. Peter Vuijk vult aan: “We bieden doe-het-zelvers bovendien tientallen services. Zo zagen we hout gratis op maat, kun je van elk tapijt dat we hebben een vloerkleed laten maken en is het mogelijk gereedschap te huren. Uiteraard bieden we ook montageservice. Indien gewenst kunnen professionele vaklieden jouw project van A tot Z uitvoeren.”

Openingsactiviteiten

Tijdens de openingsweek vinden er diverse activiteiten plaats bij Hornbach. “Er zijn product-demonstraties, workshops en er wordt interieur- en tuinadvies gegeven. Bezoekers kunnen tijdens het openingsweekend ook zelf de handen uit de mouwen steken. Zo organiseren we onder andere een workshop fietskrat timmeren. En kinderen zijn van harte welkom in de speciaal ingerichte Kinderwerkplaats. Deelname aan de workshops is gratis. Het is een aangepast programma, omdat we afgelopen vrijdag één van onze nieuwe collega’s zijn verloren als gevolg van de woningbrand in Duiven,” aldus vestigingsmanager Peter Vuijk.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden