Tips voor de landelijke stakingsdagen

Foto: Kids Proof

Vandaag en morgen, 30 en 31 januari zijn er landelijke stakingsdagen in het onderwijs. Zijn jouw kinderen ook vrij van school en wil je er even lekker samen op uit? De Arnhemse website Kidsproof heeft wat leuke tips voor je op een rijtje gezet, ook voor een dagje thuis!

Ontdek een kasteel

Hoe leuk om op een vrije dag met de kids naar een kasteel te gaan. Wat dacht je van het imposante Kasteel Doorwerth waar je een leuke speurtocht kunt doen.

Dagje museum

In het Watermuseum kunnen kids aan de slag in het Waterlab met spetterende proefjes. En ben je daarmee klaar, dan kun je ook nog verder dit leuke doemuseum ontdekken. Ook kun je je eigen shampoo hier maken! Te cool!

Lekker creatief

Vind je het heerlijk om deze vrije dag lekker creatief aan de slag te gaan? Dan ben je bij Kinderboekwinkel Arnhem aan het juiste adres. Hier kun je namelijk gaan knutselen met foto’s en een voederrolletje maken voor vogels.

Actief uitje

Wil je de kids even lekker laten uitrazen in een supertof trampolinepark? Ga dan eens naar het gloednieuwe indoortrampolinepark Jumpsquare Arnhem. Buiten is het nog niet koud genoeg voor ijs, maar in Nijmegen kun je naar Triavium ijsbaan en daar je schaatskunsten vertonen! Kijk voor meer actieve uitjes in onze eropuit rubriek.

Lekker thuis

Wil je liever een dagje lekker thuis blijven met de kinderen? Dat is natuurlijk ook gezellig. En thuis kun je ook van alles samen doen. Kijk ook even in de DIY-rubriek voor leuke tips voor spelletjes, recepten, knutsels en meer.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden