Inschrijving Bridge to Bridge gestart

Foto: arnhem.nieuws.nl

Op zondag 13 september 2015 staat de 30e editie van de Rabo Bridge to Bridge op het programma. Tijdens de ‘Run to Remember Freedom’ lopen jaarlijks duizenden deelnemers een parcours door het hart van Arnhem en staan beide bruggen in het centrum centraal. Onlangs is de inschrijving gestart, snelle aanmelders (voor 1 juni) profiteren van de ‘hazenkorting’.

De Rabo Bridge to Bridge bleek de afgelopen jaren ‘hot’ met een record aantal inschrijvingen van 5.230. Mark Kok, voorzitter van de Stichting Bridge to Bridge: “We hopen natuurlijk een recordaantal lopers te verwelkomen op ons verjaardagsfeestje. Eén van de succesnummers vorig jaar was de KidsRun, waar dankzij clinics in de wijken nog niet eerder zoveel kinderen aan meededen. Ook dit jaar gaan we dat dus weer doen in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst.”

Airborne Memorial
Bedrijven kunnen ook dit jaar met collega’s en/of relaties aan de start verschijnen van de Airborne Memorial Business Run (3, 6 of 10 Engelse Mijl). Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vier personen. De eerste vier lopers die finishen, tellen mee voor de eindklassering. Het inschrijfgeld per team bedraagt €100 (excl. BTW).

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.bridgetobridge.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen