SwimSpeed op herhaling

Foto: SwimKids

SwimKids organiseert, na het succes van afgelopen jaar, voor het tweede jaar SwimSpeed in de regio Arnhem. Door mee te doen omzeilen ouders de vaak lange wachtlijsten in andere zwembaden en wordt een jarenlange gang naar het zwembad voorkomen.

Kinderen komen twee weken achter elkaar van maandag t/m vrijdag naar het zwembad om op een speelse manier te leren zwemmen. De lessen zijn zo ingericht dat kinderen de lessen ervaren als een leuke dag in het zwembad. Natuurlijk wordt er regelmatig een pauze ingebouwd waarin wat gedronken en gegeten wordt. Voor kinderen is de belasting dan ook zeker niet te hoog. De lessen worden aangeboden in groepjes van maximaal 6 kinderen. Het afzwemmen vindt plaats op de laatste dag van de cursus.

A-diploma
De minimum leeftijd om mee te doen met SwimSpeed is ongeveer 5 jaar. De ervaring leert dat het voor jongere kinderen vaak moeilijk is om het programma met succes te doorlopen. Vrijwel alle kinderen halen in deze twee weken het A-diploma, slechts enkele kinderen hebben nog wat langer les nodig. Deze kinderen kunnen tijdens de reguliere zwemles gratis doorlessen tot het A-diploma behaald is. Natuurlijk kunnen kinderen ook een deel van het programma doen om versneld het diploma te behalen.

SwimSpeed wordt gehouden in Zwembad De Dumpel in Velp van 20 t/m 31 juli 2015. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

SwimKids is een internationale zwemschool die ook gevestigd is in de regio Arnhem en onderscheidt zich met hoogwaardige tweetalige zwemlessen waarbij aandacht voor het individuele kind en plezier centraal staan. SwimKids richt zich op ouders en kinderen voor wie kwaliteit, aandacht en een internationale omgeving belangrijk is. Op dit moment verzorgt SwimKids zwemlessen op 15 locaties in Europa.

 

Reacties

article
20532
SwimKids organiseert, na het succes van afgelopen jaar, voor het tweede jaar SwimSpeed in de
https://arnhem.nieuws.nl/sport/20150415/swimspeed-op-herhaling/
2015-04-15T23:07:50+02:00
https://arnhem.nieuws.nl/media/sites/21/2014/03/om9bhptn06lkqo9dji3nlpqtg-swimkids.jpg
arnhem, swimkids, SwimSpeed, velp
Sport