GEZOCHT: Fitste juf en meester van Gelderland

Foto: GSF

Op welke Gelderse basisschool werken de fitste juf en meester van Gelderland? Dat onderzoekt de Gelderse Sport Federatie (GSF) komende weken. Tijdens de Nationale Sportweek maakt Jochem van Gelder de winnaars bekend.

Vijf minuten aaneengesloten touwtjespringen. Dat is de opdracht voor Gelderse juffen en meesters dit jaar. Welke leerkracht springt het vaakst? In aanloop naar de Nationale Sportweek 2015 hebben alle Gelderse basisscholen een deelname pakket ontvangen. In dit pakket zit onder andere een springtouw, een antwoordkaart en een brief met de uitleg van de actie. Scholen kunnen direct aan de slag. Wanneer een juf of meester een score heeft neergezet, sturen ze de antwoordkaart met de hoogste scores op naar de GSF of geven de score online door.

Vorige jaar waren Jitske Jager van basisschool Ichthus uit Apeldoorn en Frank Futselaar van de Sint Paulusschool (zie foto) uit Arnhem de ‘Fitste Fuf en Meester van Gelderland’. De winnende leerkrachten van 2015 krijgen op woensdagochtend 22 april uit handen van Jochem van Gelder de prijzen uitgereikt: een megabokaal, sport- en spelmateriaal voor de hele school en natuurlijk de eer van een jaar lang de titel Fitste Juf of Meester van Gelderland. De GSF verwacht dat dit jaar een recordaantal leerkrachten meedoen.

Nationale Sportweek
De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang sporten en bewegen in de etalage zet. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek wordt in 2015 gehouden van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 april.

Meer informatie: www.geldersesportfederatie.nl/sportweek

 

Reacties

article
20413
Op welke Gelderse basisschool werken de fitste juf en meester van Gelderland? Dat onderzoekt de
https://arnhem.nieuws.nl/sport/20150404/gezocht-fitste-juf-en-meester-van-gelderland/
2015-04-04T01:41:57+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/21/2015/04/uitreiking-fitste-juf-en-meester-2014.jpg
Fitste meester en juf, GSF, Nationale Sportweek
Sport