AAC 1899 “overklast” Lason.

Foto:

Arnhem – 12 november, In sporthal Rijkerswoerd hebben de handbalsters van coach Johann Peters met succes een gooi naar de tweede plaats gedaan.Koploper Lason werd met de alles zeggende cijfers 27-18 naar huis gestuurd.Na de zwaar bevochte doordeweekse bekerwedstrijd tegen het lager geklasseerde wesepe, (winst 21-22) werd er tegen Lason duidelijk uit een ander vaatje getapt.Door het vlotte tempo waar de gasten duidelijk geen antwoord op hadden, ging men de rust in met een comfortabele 15-7 voorsprong. In het tweede bedrijf wist AAC het hoge tempo vast te houden en de tweede plaats veilig te stellen.

Arnhem – 12 november, In sporthal Rijkerswoerd hebben de handbalsters van coach Johann Peters met succes een gooi naar de tweede plaats gedaan.
Koploper Lason werd met de alles zeggende cijfers 27-18 naar huis gestuurd.
Na de zwaar bevochte doordeweekse bekerwedstrijd tegen het lager geklasseerde wesepe, (winst 21-22) werd er tegen Lason duidelijk uit een ander vaatje getapt.
Door het vlotte tempo waar de gasten duidelijk geen antwoord op hadden, ging men de rust in met een comfortabele 15-7 voorsprong. In het tweede bedrijf wist AAC het hoge tempo vast te houden en de tweede plaats veilig te stellen.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen