‘Upward kruipt richting subtop’

Arnhem – 14  november, Een klinkende overwinning heeft het hockeyteam van Upward behaald op QZ.Het begin van de wedstrijd was voor de gasten uit Nijmegen, die met een 0-2 voorsprong aan de thee mochten. Na de theepauze werd er door de thuisclub fel aangevallen met de in bloedvorm verkerende Olaf Beks die vier keer succesvol was.Hij deed dit alle keren uit een strafcorner. Op de landelijke topscorerslijst in de eerste klasse staat Olaf Beks nu op gelijke hoogte met Lennart Schuur (Groningen).Jurriaan Evers was eveneens trefzeker door ook een strafcorner te verzilveren.De mannen van Upward bezetten de vijfde plaats in de eerste klasse D.Uitslagen in de eerste klasse D;

Arnhem – 14  november, Een klinkende overwinning heeft het hockeyteam van Upward behaald op QZ.Het begin van de wedstrijd was voor de gasten uit Nijmegen, die met een 0-2 voorsprong aan de thee mochten. Na de theepauze werd er door de thuisclub fel aangevallen met de in bloedvorm verkerende Olaf Beks die vier keer succesvol was.
Hij deed dit alle keren uit een strafcorner. Op de landelijke topscorerslijst in de eerste klasse staat Olaf Beks nu op gelijke hoogte met Lennart Schuur (Groningen).
Jurriaan Evers was eveneens trefzeker door ook een strafcorner te verzilveren.
De mannen van Upward bezetten de vijfde plaats in de eerste klasse D.
Uitslagen in de eerste klasse D;

Upward – QZ 5-2

Tempo’41 – Leusden 1-1

Eelde – Hattem 3-3

GCHC – Deventer 5-1

HCM – Groningen 3-4

Roden – Phoenix 4-4

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen