Handballers Swift strijdend ten onder.

Arnhem-  12 november, Eredivisieclub Swift heeft een onnodige nederlaag van 30-26 geleden tegen HARO.De thuiswedstrijd in Rotterdam werd gekenmerkt door een voortvarende start van hetteam van Paul Schuurkes. Er werd al snel een voorsprong van 2-6 opgebouwd die meer dan verdiend was.Een kleine terugval zorgde in het spel van Swift dat HARO weer snel terug in de wedstrijd kwam en met 13-12 de rust in ging.

Evenals in de eerste helft brak er een mindere fase aan voor voor Swift dat de Rotterdammers verder zag uitlopen naar een voorsprong van 24-19. Een belangrijke rol was er weggelegd voor de doelman van HARO die een briljante partij keepte. Een uiteindelijk toch teleurstellend resultaat omdat hier toch een van de betere wedstrijden van het seizoen werd gespeeld. Aan Arnhemse kant was Dario Polman met 11 treffers topscorer. Door dit verlies deelt Swift de laatste plaats samen met Hellas dat met 37-21 het onderspit delfde bij de Lions. Stand in de eredivisie;
Hurry Up  9-14, Volendam 8-12, Bevo  8-12, Quintus  9-12, E en O  8-11, Lions  8-9, Aalmeer 9-8, HARO 9-4, Hellas  9-2, Swift 2 punten uit negen wedstrijden.