112

Verdachte aangehouden voor schietincident De Laar Oost

Foto: Politie

Op woensdag 23 september vond rond 17.30 uur een schietincident plaats op een parkeerterrein van een winkelcentrum aan de Oostburgwal in De Laar Oost. Bij het schietincident raakte een 19-jarige man uit Arnhem gewond.

Later op de avond werd een 24-jarige man uit Arnhem aangehouden voor betrokkenheid bij het incident.

Meerdere verdachten

De verdachte werd aangehouden op Burgemeester Matsersingel, nadat hij daar onwel werd aangetroffen. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Ook waren meerdere verdachten betrokken bij het schietincident. Naar hen is de politie nog op zoek. Ook het slachtoffer van de schietpartij is aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Aanleiding schietincident wordt onderzocht

De aanleiding voor het schietincident is nog niet bekend. Het lijkt erop dat er een korte vechtpartij vooraf ging aan het schietincident. Er zijn meerdere auto’s in beslag genomen die mogelijk betrokken waren bij het incident. De politie doet verder onderzoek.

Heb je meer informatie?

We zijn op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Mogelijk zijn er ook camerabeelden. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden