Speciaal voor werkloze jongeren: Pak je Kans! Nog 2 plaatsen beschikbaar

Foto: Sjors Evers

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Zit je thuis, ga je niet meer naar school, en heb je moeite met het vinden van een baan maar ben jij wel ondernemend aangelegd? Het project Pak je Kans helpt je bij de start van je eigen onderneming of bij het vinden van een baan.

Ben je werkloos en wil je een onderneming starten? Pak je kans en geef je snel op voor dit gratis coachingstraject. Vandaag, 25 september, is de laatste aanmeldingsdag en er zijn nog maar twee plekken vrij!

Gratis deelname

Meedoen aan Pak je Kans is helemaal gratis! Dankzij subsidie van gemeente Arnhem en lokale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf. Deelname is gratis!

Aanmelden

Het project Pak je Kans is in 2016, 2017, 2018 en 2019 al succesvol uitgevoerd. De resultaten laten zien dat het zeer waardevol is voor de jongeren om deze kans te pakken. Er is plek voor maximaal 25 jongeren. Voor meer informatie en aanmelden zie www.pakjekans.nl.

Bij de foto: Deelnemer Soufiane El Kaddouri richtte zijn eigen bedrijf Synergie Media & Entertainment op tijdens zijn deelname aan Pak je Kans.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden