Kruispunt Wagnerlaan/Parkweg zaterdag en zondag dicht

Foto: pixabay

Van zaterdag 17 augustus 05.00 uur tot zondag 18 augustus 06.00 uur is de kruising Wagnerlaan/Parkweg voor al het motorverkeer afgesloten.

Het wegdek op deze kruising krijgt dan een behandeling om het oppervlak te verruwen. Vorig jaar heeft de Wagnerlaan nieuw asfalt gekregen. Dit kruispunt krijgtĀ nu een oppervlaktebehandeling zodat autobanden meer grip op het wegdek krijgen.

Bereikbaarheid

Ziekenhuis Rijnstate en de wijk Alteveer Cranevelt zijn vanuit het centrum bereikbaar via de Dalweg en de Cattepoelseweg. Vanuit noordelijke richting is het ziekenhuis te bereiken via de Schelmseweg of Apeldoornseweg en vervolgens de Cattepoelseweg. Brasserie de Boerderij is bereikbaar vanaf de Zijpendaalseweg. Fietsers kunnen, met enige hinder, om de werkzaamheden heen.

Openbaar vervoer

Buslijn 8 (Velp Ziekenhuis – Arnhem Centraal) wordt omgeleid. Lijn 3 (Het Duifje – Burgers Zoo/Openlucht Museum volgt de gebruikelijke route. Kijk voor vertrek op de website van Breng voor een actueel reisadvies.

Bij slecht weer

De planning kan uitlopen, als er sprake is van slecht weer. Dan zal er in plaats van de zaterdag op zondag 18 augustus gewerkt worden. Dan is de kruising de volgende maandagochtend weer beschikbaar voor het verkeer. De gemeente doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en rekent op begrip.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden