Circus Harlekino in Speeldorp Klarendal

Foto: Arnhem Nieuws

Morgen treedt Circus Harlekino op in Speeldorp Klarendal in speeltuin de Leuke Linde. Dat gebeurt op de laatste dag van het vakantiespeeldorp.

Ook dit jaar organiseren Bouwspeelplaats De Leuke Linde en het Kinderwerk Klarendal weer ´Speeldorp Klarendal´. De activiteiten van Speeldorp vonden de afgelopen twee weken plaats en zijn bedoeld voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Verder is natuurlijk iedereen welkom in de speeltuin. Morgen is de laatste dag van het Speeldorp.

Vrijdag 16 augustus: circus

Dit mag je echt niet missen! Circus Harlekino is er weer bij om deze laatste dag van Speeldorp Klarendal spectaculair af te sluiten. Kaartjes kosten 1 euro en zijn alleen deze vrijdag vanaf 10.00 uur te koop. Het circus is alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar, legitimatie vereist! Kinderen moeten er zelf bij zijn om het kaartje te kunnen kopen.

Ouders wees gerust, de leiding zal goed op de kinderen passen. Ouders van kinderen 4-7 jaar: blijf wel op de speeltuin, mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kan uw kind u terugvinden!

circus

Vrijwilligers

Speeldorp draait bijna geheel op ongeveer 60 vrijwilligers. Zij begeleiden de activiteiten, werken in de keuken, bouwen de tenten op en bewaken ’s nachts het terrein van De Leuke Linde. Zonder deze vrijwilligers zou Speeldorp dus nooit kunnen bestaan.

 

Belangrijke info:

  • Speeldorp Klarendal is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  • Je kunt het Speeldorp vinden op Bouwspeelplaats De Leuke Linde aan de Agnietenstraat.
  • Alle activiteiten (behalve het circus) zijn gratis.
  • Speeldorp Klarendal is geopend van 10.00 uur – 12.00 uur en van 13.30 uur – 16.00 uur.
  • Van 12.00 uur – 13.30 uur is de speeltuin gesloten voor bezoekers.
  • Vragen? Bel met tel: 026 – 442 48 11

circus

 

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden