Vakantieactiviteiten in Malburgen

Foto: sportbedrijf Arnhem

Rijnstad & Sportbedrijf hebben samen dit jaar weer een geweldig vakantieactiviteitenprogramma neergezet voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ook ouders kunnen aan veel activiteiten meedoen.

De activiteiten beginnen  woensdagmiddag 3 juli met een groot en vooral sportieve kick-off in het Gelredome. Daarna zijn er tal van vakantieactiviteiten op verschillende locaties in Malburgen tijdens de eerste twee weken en laatste week van de zomervakantie.

Vakantieprogramma

Het programma van Rijnstad & Sportbedrijf is net zoals in voorgaande jaren verdeeld over diverse locaties in de wijk Malburgen. In De Hobbit De Spil, Immerloo (Gelderseplein) en in de Malburcht. Activiteiten zijn zowel in de ochtend als middag en gevarieerd zowel voor jongere als oudere kinderen.
Ouders zijn bij de meeste activiteiten van harte welkom om mee te doen. Bij de gratis activiteiten kunnen kinderen komen en gaan wanneer ze willen, ouders blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

Het complete programma staat hieronder in de flyer en in de wijkagenda per dag aangegeven.

Uitstapjes met aanmelding en kleine bijdrage

Ook dit jaar weer een aantal hele leuke uitstapjes naar Blije Dries en Landerij de Park. Voor deze uitstapjes moet je je (met je ouders) inschrijven. Wanneer en hoe staat onderaan in de flyer duidelijk aangegeven.

GEZOCHT: vrijwilligers

Jaar in jaar uit organiseert Rijnstad & Sportbedrijf geweldige vakantieprogramma’s. met tal van activiteiten waar heel veel kinderen plezier aan beleven. Dat zouden we niet kunnen zonder vrijwilligers. We hebben per locatie al een vaste groep vrijwilligers maar meer hulp is welkom! Geef je op via: Malburgen.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden