Rozet gecertificeerd voor landelijke kwaliteitsnorm bibliotheken

Foto: zefanja Hoogers

Rozet ontving op 19 maart een officieel kwaliteitscertificaat van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan de kwaliteitsnormen van Kwaliteit in Beeld die gelden voor Bibliotheken, Cultuurcentra en Taalhuizen.

Op veel onderwerpen scoort Rozet positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid van de organisatie en diensten. Met het certificaat heeft Rozet de bevestiging gekregen de organisatie, functies en diensten, op een juiste manier uit te voeren en aan alle kwaliteitsnormen te voldoen. Het certificaat is vier jaar geldig.

Reden voor een feestje

Rozet is erg blij met de uitslag. Jenny Doest, directeur-bestuurder: “Iedere dag geven we de beste kwaliteit van onszelf aan de inwoners van Arnhem en omgeving. Daarom zijn we trots dat Rozet officieel gecertificeerd is”. Reden voor een feestje! Donderdag 18 april om 16.00 uur werd het officiële certificeringsbord onthuld in de centrale hal van Rozet. Sprekers waren wethouder Hans de Vroome en de directeur van CBCT Willem Camphuis.

CBCT

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden