KLM start busdienst tussen Schiphol en Arnhem / Nijmegen

Foto: arnhem.nieuws.nl

Vanaf vrijdag 1 mei zet KLM een bus service in voor passagiers die vanuit (de regio) Nijmegen en Arnhem via Schiphol naar hun bestemming willen reizen. Passagiers met een ticket die vliegen met KLM of met een van haar partners kunnen de buslijn gratis boeken via klm.nl of de reisagent, voorwaarde hierbij is dat het vliegticket geboekt wordt met Nijmegen of Arnhem als vertrekpunt.

800_klm_busservice“KLM biedt haar passagiers uit de regio Nijmegen en Arnhem met deze service een extra comfortabele en ontspannen start of thuiskomst van de reis. Na een gedegen opstart van de speciale buslijn, volgen mogelijk nog meer busverbindingen naar Schiphol”, aldus Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland. Het vervoer met de KLM bus is gratis, hiermee besparen passagiers kosten voor een treinkaartje of brandstof en eventuele parkeerkosten op de luchthaven. Ook kunnen de passagiers gebruik maken van gratis WiFi in de bus en wanneer de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om.

De bus rijdt 7 dagen per week, tweemaal daags van Centraal Station Nijmegen en Centraal Station Arnhem naar Schiphol en retour. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit. Verder kunnen kinderen zonder apart kinderstoeltje meereizen in de bus. Speciale attributen (zoals een fiets of surfplank) en huisdieren worden niet door de bus vervoerd.

Tijden
Nijmegen CS (5.30/16.30) – Arnhem CS (6.00/17.00) – Schiphol Vertrekhal (7.30/18.30) – Schiphol Plaza (9.00/20.00) – Arnhem CS (10.30/21.30) – Nijmegen CS (11.00/22.00)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen