Lustrumfeest in MFC Presikhaven

Foto: Arnhem Nieuws

Zaterdag 11 oktober breekt om 13.00 uur het Lustrumfeest los in Multifunctioneel Centrum Presikhaven en Bibliotheek Presikhaaf feest natuurlijk ook mee. Het MFC viert haar vijfde verjaardag met een feest en open dag voor jong en oud.

Tussen 13.00 en 16.00 uur verzorgt het MFC een compleet programma met onder andere een luchtkussen voor kinderen, maar ook de feestelijke onthulling van het kunstwerk BABBEL door wethouder Ine van Burgstede. Het dagprogramma is gratis en vrij toegankelijk.
Het voortreffelijke wijkdiner, bestaande uit drie gangen, start om 17.00 uur. Kosten hiervoor zijn € 7,00 en met een Gelrepas € 4,00 (kinderen halve prijs). Voor het wijkdiner dient men zich aan te melden via: tel: 06-31664985, e-mail: [email protected] 
Om 19.30 uur is het prachtige strijkkwartet Ardesko te bewonderen. Kaarten hiervoor zijn € 3,00. Deze kaarten  zijn onder meer te koop bij de Bibliotheek Presikhaaf.
Zie ook: Feest en open huis bij jarig MFC Presikhaven
De Bibliotheek Presikhaaf bevindt zich in het MFC Presikhaven aan de Laan van Presikhaaf 7. Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen