Start nieuwe cursus Liever Assertiever

Foto:

Op maandagavond 27 oktober start Indigo met een nieuwe cursus Liever Assertiever. Weer ja gezegd tegen een klus op het werk terwijl u eigenlijk geen tijd heeft? Irriteert u zich al een tijdje aan een vriend, maar weet u niet hoe u dat moet zeggen? Vraagt de kapster of het naar wens is en durft u niet aan te geven dat het te kort is?

Voor volwassenen die het moeilijk vinden voor zichzelf op te komen en hun grenzen aan te geven, organiseert Indigo de cursus ‘Liever Assertiever’. U krijgt inzicht in de manier waarop u communiceert: wat zijn uw valkuilen en wat kan beter? In de cursus werken we aan het vergroten van uw gevoel van eigenwaarde. 
U leert dat u zich niet altijd hoeft aan te passen aan de ander en dat uw mening en gevoelens er ook mogen zijn. Daarnaast wordt er geoefend met vaardigheden: hoe kunt u nu het beste nee zeggen of omgaan met een conflict? Stapsgewijs leert u situaties aan te gaan die u voorheen uit de weg ging. 
Petra: ‘Ik heb geleerd op een duidelijke en respectvolle manier aan te geven wat ik graag zou willen. Ik zeg nu gemakkelijker nee als ik iets liever niet wil doen. Nee zeggen tegen de ander is ja zeggen tegen jezelf.’
Praktische informatie
De cursus vindt plaats bij Indigo, locatie de Braamberg, Wagnerlaan 2 te Arnhem en bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur . De bijeenkomsten vinden plaats op 27 oktober, 10, 17 en 24 november en 1 december van 19.00 tot 21.00 uur. Kosten voor deelname bedragen 295 euro inclusief cursusmateriaal. 
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Indigo: 026-3124483 of [email protected] 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden