Opening Taalhuis in Bibliotheek Arnhem

Donderdag 11 september, tijdens de Week van de Alfabetisering, opent wethouder Hans Giesing het Taalhuis in de Bibliotheek Arnhem (Rozet). Iedereen die de Nederlandse taal (beter) wil lezen en schrijven of digitaal vaardig(er) wil worden, is vanaf 11 september iedere donderdag van 10.00 – 12.00 uur welkom tijdens het inloopspreekuur van het Taalhuis.

Arnhem wordt een huis rijker: het Taalhuis. Het Taalhuis is opgericht als samenwerking tussen diverse leden van het Bondgenootschap Geletterdheid Regio Arnhem. Vrijwilligers zetten zich vol enthousiasme in om bezoekers te helpen met hun (digitale) vragen. Zowel anderstaligen als mensen die in Nederland zijn geboren en getogen zijn tijdens het inloopspreekuur van het Taalhuis van harte welkom.
Het inloopspreekuur vindt vanaf 11 september iedere donderdag plaats tussen 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Centrum op de tweede verdieping van Rozet aan de Kortestraat 16. Het inloopspreekuur is gratis toegankelijk voor iedereen. Meer informatie over het Taalhuis is te vinden op www.bibliotheekarnhem.nl/taalhuis.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden