Introductiedag zweefvliegen op vliegbasis Deelen

Foto:

Op zaterdag 13 september is er op vliegveld Deelen bij Arnhem een “introductiedag” zweefvliegen voor mensen die deze sport (mogelijk) zelf willen gaan uitoefenen. Aanmelden kan tot 10 september.

Zweefvliegen is een van de meest toegankelijke en betaalbare vormen van luchtsport met ongekende mogelijkheden. Je maakt tijdens de introductiedag een lesvlucht in een tweezitter zweefvliegtuig met een ervaren instructeur, voor slechts € 50,-. Hierbij mag je deels zelf het vliegtuig besturen en ga je de lucht in door middel van een sleepstart achter een motorvliegtuig.
Verder zal er vooraf uitleg plaatsvinden hoe het zweefvliegen in zijn werking gaat en hoe wat zweefvliegen op een club inhoudt. Er is aandacht voor de toekomstmogelijkheden die zweefvliegen geeft voor een carrière in de luchtvaart. 
zcdeelen2
Voor wie is deze dag bedoeld?
Voor iedereen die denkt zweefvliegen is een sport die ik wel zou willen gaan doen, maar ik vraag me af of ………. en daar wil ik meer over weten. De randvoorwaarden: minimum leeftijd 14 jaar,  normaal postuur (lengte maximaal 190 cm en gewicht tussen de 60-100 kg)  en ‘normaal’  gezond.
Voor het aanmelden en meer informatie verwijzen wij naar onze website met informatie over het lidmaatschap (inclusief opleiding en gebruik van de vliegtuigen): www.zcdeelen.nl/introdag/ 
De inschrijvingstermijn sluit op: woensdag 10 september om 12:00u. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor deze dag beschikbaar. De motivatie en de volgorde van de binnenkomst zijn bepalend.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen