Open dagen op Titus Brandsma in Velp

Foto: Titus Brandsma

De jaarlijkse Open dagen op Titus Brandsma in Velp vinden plaats op vrijdagavond 7 februari en zaterdag 8 februari. Titus Brandsma is onderdeel van het Arentheem College.

Enkele weken geleden ontving de school voor de tweede keer op rij het predicaat ‘Excellente School’.

Onderwijsconcept uniek

Titus Brandsma is een kleine en veilige school. De school biedt instroom voor havo en mavo.
Verder kent de school een Wereldklas. Deze klas is bedoeld voor leerlingen voor wie de stap naar het voortgezet onderwijs nog te groot is. In een jaar wordt gewerkt aan profielverbetering en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen van elf tot en met dertien jaar. Het onderwijsconcept is uniek in de regio. Leerlingen komen dan ook soms van ver om naar de Wereldklas te kunnen.

Overgang naar voortgezet onderwijs

Op de Open dagen kunnen ouders en leerlingen vooral sfeer proeven en geïnformeerd worden over de mogelijkheden op Titus Brandsma. Door middel van workshops kunnen leerlingen en ouders kennis maken met hoe er op Titus Brandsma les wordt gegeven. De school licht de geleidelijke overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs en de inhoud van de Wereldvakken nader toe.

Meer informatie

De Open dagen vinden plaats bij Titus Brandsma op vrijdagavond 7 februari (19.00-21.00 uur) en zaterdag 8 februari (11.00-13.00 uur).
De school bevindt zich aan de Reigerstraat 25 in Velp.
Voor meer informatie: 026-3633836 of kijk naar www.arentheemcollege.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden