Open Coffee en speeddaten voor ondernemers in Grand Café Jans

Foto: Arnhem Nieuws

Elke eerste vrijdag van de maand is er Open coffee voor Arnhemse ondernemers. Aanstaande vrijdag, 7 februari, zijn ondernemers van 10 tot 12 welkom in Grand Café Jans.

Ondernemers uit Arnhem en omgeving zijn aanstaande vrijdag weer van harte welkom om te netwerken en in gesprek te gaan met andere bezoekers. Iedereen betaalt zijn of haar eigen koffie (of thee) en er zijn geen verdere verplichtingen: een lidmaatschap of contributie is niet aan de orde. Wel gezellig, nuttig, leuk en nog meer.

Zakelijk speeddaten

Aanstaande vrijdag is er tijdens de Open Coffee ook zakelijk speeddaten. Daarbij kom je met drie andere ondernemers aan een tafel te zitten en wisselt 20 minuten informatie met elkaar uit. Daarna wissel je van tafel. Voor de Zakelijke Speeddate is inschrijven twee dagen tevoren verplicht. Wanneer je per ongeluk niet kunt: graag afmelden. Inschrijven kan via Open Coffee Arnhem.

Hoe het begon

Het begon allemaal in 2009, toen organisator van het eerste uur Patrick Hofstede enthousiast huiswaarts keerde na een bezoek aan een Open Coffee in Apeldoorn. Open Coffee bleek een bestaand concept te zijn in Nederland, maar in Arnhem bestond het toen nog niet. Hofstede besloot om in Arnhem met Open Coffee te starten. De eerste stap was het opzetten van een LinkedIn groep Open Coffee Arnhem. Binnen een week zat de groep op 100 leden. Er was dus duidelijk belangstelling. Sinds 2010 is het Grand Café Jans in Musis de thuishaven van Open Coffee Arnhem. Adres: Velperbuitensingel 25 in Arnhem

Hier vind je alle komende Open Coffees Arnhem op een rijtje.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden