Puck’s Talent: Cabaret – halve finale

Foto:

Zaterdag 22 november strijden de zes overgebleven kandidaten van Puck’s Talent: Cabaret festival om een plaats in de finale. De optredens in het Huis van Puck starten om 20.00 uur en de entree bedraagt 6 euro.

‘Puck’s Talent; Cabaret’ is het jaarlijks terugkerende cabaretfestival van Huis van Puck. Het festival is ontstaan vanuit de wens van beginnende cabaretiers, die onder meer meededen aan het maandelijks Open Podium van Huis van Puck, om meer speeluren te maken en hun programma’s te vervolmaken en uit te breiden. Huis van Puck heeft aan deze vraag gehoor gegeven door vanaf 2011 een spannend cabaret festival te organiseren.
Drie rondes
Het festival is gebaseerd op drie rondes waarin de deelnemers steeds meer speelminuten krijgen naarmate ze een ronde verder komen. In de eerste auditieronde op zaterdag 8 november jl. hebben elf deelnemers ieder vijf minuten speeltijd gekregen waarin ze een deskundige jury moesten overtuigen van hun talent. van deze elf zijn er zes overgebleven die zaterdag 22 november aantreden in de halve finale. 
In deze halve finale strijden de zes overgebleven deelnemers, Zuva Martens, Andrea Noske, Blauw Gras, Remko Lamers, Eline Riemslag en John Kleppe, voor een plaats in de finale die op zaterdag 13 december 2014 wordt gehouden. In de halve finale hebben ze ieder tien minuten de tijd om hun ontwikkeling aan de jury en het publiek te laten zien. De juryleden op deze avond zijn Hester Macrander, Twan Janssen en Nickie Lohman.
Finale
De vier overgebleven kandidaten krijgen in de finale 15 a 20 minuten de tijd de jury te overtuigen waarom juist hij of zij de winnaar van Puck’s Talent: Cabaret moet worden. Deze winnaar ontvangt een workshop van een gerenommeerd cabaretier om zijn/haar skills te verbeteren en het programma verder te ontwikkelen. Daarnaast krijgt de winnaar een speelavond in de theaterzaal van Huis van Puck cadeau (24 januari 2015), waarbij de organisatie zorgt voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal.
Puck’s Talent: Cabaret – halve finale; aanvang 20.00 uur; Huis van Puck, Kazerneplein 6-2, Arnhem; Entree: 6 euro; Info: www.huisvanpuck.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen