EEN POT NAT, twee hilarische komedies

Foto:

Theater het Hof in Arnhem presenteert van 20 november tot en met 21 december 2014 het nieuwe programma EEN POT NAT. Joop van der Linden en Brit Vreenegoor spelen zeven rollen in twee hilarische komedies: Het Diner en Ik Ben Herman. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar.

In de eerste komedie ‘Het Diner’ hebben Jo en Steven, een modelechtpaar, enkele vrienden uitgenodigd om bij hen thuis te komen dineren. Maar wanneer er een gast teveel opdaagt, beginnen al snel de problemen. Dat dit tot verwarrende situaties leidt die snel totaal uit de hand lopen, zal niemand verbazen. De manier waarop dit gebeurt is echter zeer verrassend en met bijzonder veel humor geschreven. Bovendien worden alle rollen gespeeld door twee acteurs, wat ook nog eens extra spanning en kijkgenot oplevert.
 
In de tweede komedie ‘Ik Ben Herman’ zien we een bejaard echtpaar, dat meerdere relaties achter de rug heeft, maar na al die jaren de namen en herinneringen steeds vaker door elkaar haalt. Brit Vreenegoor en Joop van der Linden nemen ook deze twee rollen voor hun rekening. Iedereen die beide acteurs al eens eerder in Het Hof gezien heeft, weet dat ze beiden garant staan voor een kwalitatief hoogstaand en heerlijk toneelavondje, waarbij veel gelachen kan worden.
 
Speeldata en informatie
Try-outs: donderdag 20 en vrijdag 21 november; 
Première: zaterdag 22 november;
Overig: van 26 november tot en met 20 december op woensdag t/m zaterdag;
Matinee: zondag 21 december.
Aanvang: 20.30 uur; uitgezonderd matinee 21 december: 15.00 uur
Entree: 15 euro; uitgezonderd de try-outs: 7,50 euro & ArtEZ studenten en Gelrepas houders gratis.
Reserveren: 026-3514436 of mail: [email protected]
Locatie: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem; www.theaterhethof.nl
Op de foto: Brit Vreenegoor en Joop van der Linden
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen