Help Bio Vakantieoord €10.000,- van het ANWB Fonds te winnen

Bio Vakantieoord Rolstoelfiets
Foto: Ger Loeffen

Het Bio Vakantieoord in Arnhem maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds voor de aanschaf van een rolstoelfiets. De campagne ANWB Fonds helpt je op weg geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project.

Het Bio Vakantieoord dingt mee in de provincie Gelderland. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.

Ieder Nederlands kind kan fietsenBio Vakantieoord

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.
Het Bio Vakantieoord is genomineerd voor de aanschaf van een VeloPlus rolstoelfiets. Hiermee wil het vakantiepark voor gezinnen met een gehandicapt kind het mogelijk maken dat zij ook eens een fietstochtje met elkaar kunnen maken.  De VeloPlus rolstoelfiets is speciaal geschikt voor rolstoelgebruikers die in hun eigen rolstoel blijven zitten tijdens het fietsen. De handige, kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de rolstoel eenvoudig op de rolstoelfiets te krijgen. Zo kan een kind in een rolstoel ook eens beleven hoe het is om met het gezin mee te gaan op de fiets.

Breng je stem uit

Op de stemsite anwb.nl/stem staan zeventig maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.Stem je voor 24 november dan maak je kans op vijf kaartjes voor een dagje uit.
Uit de stemronde komt per provincie een top drie van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top drie de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle twaalf de winnaars.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden