Allergenenwaarschuwing Mora Kipnuggets

Foto: Mora

Mora waarschuwt dat in sommige verpakkingen Mora Kipnuggets een ander product zit. De allergenen op de verpakking kloppen daardoor niet met de inhoud.

Dat product bevat de allergenen selderij en melk.

Verkocht bij Hoogvliet, Plus, Deen en Vomar

De waarschuwing geldt voor de Mora Kipnuggets Mini’s in verpakking ± 14 stuks met lotcode 0285 en THT-datum 10-2021. In deze verpakkingen zijn Mora Kipfingers verpakt. Dat product bevat de allergenen selderij en melk, maar die staan nu niet op de verpakking vermeld.
Deze verpakkingen zijn verkocht bij Hoogvliet, Plus, Deen en Vomar.

Andere Kipnuggets goed

Andere verpakkingen van Mora Kipnuggets hebben dit probleem niet. Deze verpakkingen zijn niet bij andere supermarkten verkocht. Mensen met een melk en/of selderij-allergie worden aangeraden het product niet te eten. Mensen zonder allergie voor melk- en/of selderij kunnen het product gewoon eten.

Geld retour

Als je dit product gekocht hebt, dan kun je de lotcode uit de verpakking knippen en opsturen naar:
Mora Consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000VH Tilburg
Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel jouw naam, adres, bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening. Je krijgt het aankoopbedrag dan op jouw rekening teruggestort.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met Mora via telefoonnummer 0800 – 23 56 672 of via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden