De kick-off van Ruimtekoers vanavond bij Sama Sama

Foto: Ruimtekoers

Ruimtekoers is er voor iedereen die zin heeft om het leven in de stad nóg mooier, beter en leuker te maken. Daarom worden professionals, buurtbewoners en andere geïnteresseerden uitgenodigd voor de kick-off.
Dat gebeurt op woensdag 12 februari vanaf 19.30 uur bij Sama Sama aan de Akkerwindestraat 71.

Het festival nu en in de toekomst

Deze avond vertelt de organisatie van Ruimtekoers over de plannen. Ook wordt besproken hoe men vanuit diverse vakgebieden en interesses kan bijdragen aan het festival. Zo wil Ruimtekoers het festival nu en in de toekomst meer en meer samen met de omgeving organiseren.

Vierde editie in 2019

In 2019 hadden makers, bewoners, overheden en ondernemers al voor de vierde keer de lege ruimte in de stad ingezet om nieuwe ideeën te verkennen voor het samenleven in de stad. In 2020 willen we daarmee verder gaan. Dat zou kunnen zijn, bijvoorbeeld, met een buitenbioscoop, een groot podium met toffe artiesten en het lekkerste vegetarische eten bij A Place To Eat.

Schrijf het alvast in je agenda

Ruimtekoers schetst positieve toekomstbeelden voor en met iedereen, ook in 2020. Schrijf het alvast in je agenda. Van 29 mei tot en met 1 juni vindt Ruimtekoers Festival plaats in de prachtige wijk Malburgen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden