Museum Arnhem in weekend verlost van parkeerprobleem

Foto:

Door een samenwerking tussen Alliander en Museum Arnhem is het museum in de weekeinden verlost van het parkeerprobleem. Parkeergarage Bellevue aan de Utrechtseweg is vanaf deze maand beschikbaar voor bezoekers op zaterdag en zondag, tegen een kleine vergoeding.

De parkeergarage biedt een oplossing voor het parkeerprobleem waar bezoekers van Museum Arnhem mee te kampen hebben. Zowel doordeweeks als in het weekend zijn de parkeerplaatsen in de buurt snel vergeven. Uitwijken naar de parkeergarage van het station of op de weg onderaan de stuwwal, Onderlangs, wordt vanwege de afstand en klim door museumbezoekers niet gewaardeerd.
 
In parkeergarage Bellevue heeft Alliander zo’n 300 parkeerplaatsen beschikbaar. Tijdens werkdagen worden deze gebruikt door de medewerkers, maar in het weekend is de garage leeg. Museumbezoekers kopen voor € 4,50 een parkeerkaart, waarmee zij onbeperkt parkeren tussen 10:30 en 17:30 uur.
 
Voor Alliander is er de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden hun medewerkers uit te nodigen een bezoek te brengen aan het museum. Over verdieping en verbreding van die samenwerking zijn beide partijen in overleg. 
Op dinsdagmiddag 23 september wordt de samenwerking officieel beklonken.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden