Winkels Arnhem showen nieuwe najaarsmode

Foto:

Op zondagmiddag 31 augustus tussen 12.00 en 17.00 uur showen modewinkels uit de Arnhemse binnenstad hun nieuwe najaars- en wintercollectie tijdens de 17e editie van de Arnhemse Catwalk. De deelnemende winkels hebben op deze dag speciale ‘catwalk’-acties.

Op de catwalk worden de nieuwste trends vertoond op het gebied van kleding, sieraden, tassen, bruidskleding, ondergoed en meer voor mannen, vrouwen en kinderen. Er vinden in totaal vier wervelende modeshows plaats: om 12.00, 13.15, 14.30 en 15.45 uur. Plaats van handeling is het Land van de Markt. 
De winkels in de binnenstad zijn geopend van 12.00 tot 17.00/18.00 uur en het evenement is gratis te bezoeken. Speciaal voor de bezoekers hebben alle 24 deelnemende winkels op deze dag een eigen speciale catwalk actie. Laat bij aankoop van een product bij één van de deelnemende winkels de catwalk flyer bij de balie zien en profiteer er van. De catwalk flyers liggen bij alle deelnemende winkels én bij de catwalk op de dag zelf.
arnhemse-catwalk-1
Gezelligste weekend van het jaar!
In het weekend van 30 en 31 augustus worden ook het culturele evenement UITboulevard én culinair event Smaakvol Gelderland in de binnenstad georganiseerd. De UITboulevard geeft het startsein voor het culturele seizoen. Diverse muzikanten en bandjes, zowel bekend als onbekend, treden op rondom Musis Sacrum. Tijdens Smaakvol Gelderland staat het Gele Rijdersplein in het teken van eten en drinken op hoog niveau. Diverse horecaondernemers uit Gelderland tonen hun kookkunsten op kookeilanden en maken de heerlijkste gerechtjes. Zie ook dossier ‘Uitboulevard Arnhem 2014’ (link onderaan dit bericht)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden