Brigant Arnhem start eetcafé

Dit voorjaar opende Café Brigant haar deuren aan de Apeldoornsestraat in Arnhem. Voor velen is het pand waar het café zich in bevindt nog altijd bekend als ‘Hotel Bosch’. Vanaf aankomend weekend kan er in Brigant ook een hapje worden gegeten. Het openingsweekend wordt opgeluisterd met optredens. 

Brigant bevordert en faciliteert culturele activiteiten. “We zetten dit breed uit”, vertelt een woordvoerder van het café, “Poëzie en literatuur, maar bijvoorbeeld ook swingen en alternatieve muziek live. Ook trainingen, lezingen en workshops zijn mogelijk.” Onder het motto ‘Lekker Eten bij Brigant’ wordt aankomend weekend het eetcafé geopend. Geheel geruisloos zal dat niet gaan, er wordt uitgepakt met een driedaags evenement.
Op vrijdag 29 augustus is er een optreden van een singer songwriter van het ROC, gevolgd door BandeXplosion met optredens van Alaskans, New Art Scene en I Am Blazing Lights. Indie rock en Indie-/post punk voert de boventoon. Zaterdag 30 augustus wordt er gegeten tijdens de swampy blues deunen van The Cubical (UK). Zondag 31 augustus wordt u tijdens het eten verrast door de kunsten van goochelaar Magic Herman.
Maaltijden kosten € 9,00, dit is exclusief voorgerecht en/of nagerecht. De optredens zijn gratis. Het eetcafé is open van 18:00 tot 20:30. Na het openingsweekend kan er elke vrijdag, zaterdag en zondag worden gegeten. Reserveren wordt erg op prijs gesteld: [email protected] of bel: 026 8482982.
Kijk voor meer informatie op: www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden