Passie voor muziek op Gelderse kastelen met klarinettist Arno Stoffelsma

Kasteel Cannenburch, Vaassen, 10.30 uurPrijs € 49,00/ € 40,00 voor Vrienden van Het Gelders Orkest en donateurs van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen.Reserveren: https://webshop.hetgeldersorkest.nl

 

Arnhem – In de serie Passie voor Muziek op Gelders kastelen, die Het Gelders Orkest organiseert in samenwerking met de Vereniging Vrienden van Het Gelders Orkest en Stichting Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen, geeft klarinettist Arno Stoffelsma op zondag 25 maart een intiem concert op Kasteel Cannenburch in Vaassen.

 

Arno krijgt alle ruimte om zijn passie voor muziek met zijn publiek te delen. Hij vertelt over zijn leven als musicus en zijn instrument, de klarinet. Samen met zijn collega-klarinettisten van Het Gelders Orkest, Oscar Ramspek en Irene Teepe laat hij in de sfeervolle omgeving van het kasteel prachtige muziek horen. De musici brengen enkele solo’s ten gehore maar spelen ook een aantal werken samen. De muziekstijlen lopen zeer uiteen, variërend van klassiek tot jazz.

 

Naast het concert wordt u rondgeleid door een gids op Kasteel Cannenburch. En er is natuurlijk gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

 

Concertgegevens

 

Zondag 25 maart 2012

Kasteel Cannenburch, Vaassen, 10.30 uur

Prijs € 49,00/ € 40,00 voor Vrienden van Het Gelders Orkest en donateurs van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen.

Reserveren: https://webshop.hetgeldersorkest.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen