De Arnhemse catwalk op 2e Paasdag

Foto:

Speciale actie voor winkelend publiek tijdens Arnhemse Catwalk op 2e Paasdag

Speciale actie voor winkelend publiek tijdens Arnhemse Catwalk op 2e Paasdag

 

Arnhem – Op 9 april, 2e Paasdag, zijn de winkels in de Arnhemse Binnenstad geopend vanaf 12.00 uur. Een heerlijk moment op te shoppen op uw vrije dag.

Tijdens deze middag zullen 4 wervelende modeshows tijdens de Arnhemse Catwalk plaatsvinden in het centrum van Arnhem op het Land van de Markt. Tijdens dit evenement zullen modewinkels uit de binnenstad hun nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2012 aan het winkelende publiek tonen. De Catwalk is rijk gevuld met diversiteit aan dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires.

 

Speciale actie voor winkelend publiek
Dit jaar wordt er een speciale actie voor het winkelende publiek georganiseerd. Iedere klant ontvangt bij aankoop van een artikel in één van de deelnemende winkels een kanskaart met een uniek nummer. Hiermee maken zij kans op diverse prijzen, waaronder een gratis verwenarrangement bij dr. Fish.

 

Arnhem modestad
Mode ‘leeft’ in Arnhem en Arnhem heet niet voor niets Arnhem Modestad. Het evenement stimuleert, promoot én vergroot het modebeeld van nu.

De Arnhemse Catwalk wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem, Binnenstadmanagement Arnhem en de deelnemende ondernemers. Voor meer informatie kunt u terecht op www.binnenstadarnhem.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen