Presikhaaf Bedrijven draagt Intratuin Elst over

Arnhem – De activiteiten van het tuincentrum Intratuin Elst, dat onderdeel uitmaakte vanPresikhaaf Bedrijven, is overgedragen aan de nieuwe eigenaar Joep Ebben, tevenseigenaar van Intratuin Malden en Nuenen. Bij de overdracht zijn ook, geheel in lijn metde koerswijziging, een tiental SW-medewerkers van Presikhaaf Bedrijven geplaatst bijhet nieuwe tuincentrum.De overname is de derde activiteit en een voorbeeld van de nieuwe weg die Presikhaaf Bedrijven inslaat om haar activiteiten onder te brengen bij ondernemers en zich te richten op haar core-business: het ontwikkelen en begeleiden van mensen naar de arbeidsmarkt. Een tiental SW-medewerkers worden op deze wijze duurzaam geplaatst bij het nieuwe tuincentrum in Elst. In totaal gaan ruim 25 medewerkers van Presikhaaf Bedrijven over naar de nieuwe eigenaar. Deze nieuwe Intratuinvestiging staat aan de overzijde van de oude locatie en is gevestigd aan de Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst. Het nieuwe tuincentrum zal op 14 maart officieel haar deuren openen.Samenwerking en marktverbindenPresikhaaf Bedrijven gaat met haar bedrijfsactiviteiten steeds meer samenwerkingen aanmet ondernemers om de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten en daarmee dewerkgelegenheid te waarborgen. Samenwerkingspartners hebben kennis van de markt,kunnen zich volledig focussen op het operationeel management en sturing en brengeninvesteringsvermogen in, terwijl Presikhaaf Bedrijven zorgt voor gekwalificeerdemedewerkers en begeleiding.Ondernemersplan en werkgelegenheidUitgangspunt voor gesprekken met overnamekandidaten of samenwerkingspartners is dat er werkgelegenheid blijft voor medewerkers van Presikhaaf Bedrijven en dat er een goed ondernemersplan is waarbij de dienstverlening tot volle tevredenheid van de klant blijft gehandhaafd.VertrouwenVoor de klanten en bezoekers van Intratuin Elst betekent dit dat de winkelactiviteiten per 14 maart 2012 door de nieuwe eigenaar verzorgd wordt. Presikhaaf Bedrijven zal haar gedetacheerde medewerkers bij Intratuin Elst blijven ondersteunen en tegelijkertijd blijven zorgen voor het leveren van goede medewerkers met groene vingers die hun vak verstaan.Presikhaaf Bedrijven zal zich volledig richten op haar kerntaak: mensen aan het werk helpen.Profiel Presikhaaf BedrijvenPresikhaaf Bedrijven leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een zo regulier mogelijke arbeidsplek op de arbeidsmarkt. Als partner van gemeenten en werkgevers in de regio Midden Gelderland ontwikkelen en verbinden we talenten van mensen en werkgevers. We richten ons op duurzame plaatsing van mensen in verschillende branches.

Arnhem – De activiteiten van het tuincentrum Intratuin Elst, dat onderdeel uitmaakte van
Presikhaaf Bedrijven, is overgedragen aan de nieuwe eigenaar Joep Ebben, tevens
eigenaar van Intratuin Malden en Nuenen. Bij de overdracht zijn ook, geheel in lijn met
de koerswijziging, een tiental SW-medewerkers van Presikhaaf Bedrijven geplaatst bij
het nieuwe tuincentrum.De overname is de derde activiteit en een voorbeeld van de nieuwe weg die Presikhaaf Bedrijven inslaat om haar activiteiten onder te brengen bij ondernemers en zich te richten op haar core-business: het ontwikkelen en begeleiden van mensen naar de arbeidsmarkt. Een tiental SW-medewerkers worden op deze wijze duurzaam geplaatst bij het nieuwe tuincentrum in Elst. In totaal gaan ruim 25 medewerkers van Presikhaaf Bedrijven over naar de nieuwe eigenaar. Deze nieuwe Intratuinvestiging staat aan de overzijde van de oude locatie en is gevestigd aan de Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst. Het nieuwe tuincentrum zal op 14 maart officieel haar deuren openen.
Samenwerking en marktverbinden
Presikhaaf Bedrijven gaat met haar bedrijfsactiviteiten steeds meer samenwerkingen aan
met ondernemers om de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten en daarmee de
werkgelegenheid te waarborgen. Samenwerkingspartners hebben kennis van de markt,
kunnen zich volledig focussen op het operationeel management en sturing en brengen
investeringsvermogen in, terwijl Presikhaaf Bedrijven zorgt voor gekwalificeerde
medewerkers en begeleiding.
Ondernemersplan en werkgelegenheid
Uitgangspunt voor gesprekken met overnamekandidaten of samenwerkingspartners is dat er werkgelegenheid blijft voor medewerkers van Presikhaaf Bedrijven en dat er een goed ondernemersplan is waarbij de dienstverlening tot volle tevredenheid van de klant blijft gehandhaafd.
Vertrouwen
Voor de klanten en bezoekers van Intratuin Elst betekent dit dat de winkelactiviteiten per 14 maart 2012 door de nieuwe eigenaar verzorgd wordt. Presikhaaf Bedrijven zal haar gedetacheerde medewerkers bij Intratuin Elst blijven ondersteunen en tegelijkertijd blijven zorgen voor het leveren van goede medewerkers met groene vingers die hun vak verstaan.Presikhaaf Bedrijven zal zich volledig richten op haar kerntaak: mensen aan het werk helpen.
Profiel Presikhaaf Bedrijven
Presikhaaf Bedrijven leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een zo regulier mogelijke arbeidsplek op de arbeidsmarkt. Als partner van gemeenten en werkgevers in de regio Midden Gelderland ontwikkelen en verbinden we talenten van mensen en werkgevers. We richten ons op duurzame plaatsing van mensen in verschillende branches.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen