Allergenenwaarschuwing Melba Toast bij Lidl en Aldi

Foto: Lidl

Lidl is een terugroepactie gestart voor de Rivercote Melba Toast. Ook bij Aldi is Backers Melba Toast  teruggeroepen. In beide producten is de allergeen ei verwerkt.

Dat staat op beide verpakkingen niet vermeld.

Heb je een allergie voor ei?

De terugroepactie geldt voor de Rivercote Melba Toast in verpakking 240 gram met  streepjescode 20352776. De verpakkingen die onder deze terugroepactie vallen hebben als houdbaarheidsdatum 26-02-2021.

De waarschuwing van Aldi geldt voor de Backers Melba Toast in verpakking 240 gram met houdbaarheidsdatum 26-2-2021.
In allebei Melba Toast  is ei verwerkt, maar dat is niet op de verpakking vermeld. Consumenten met een allergie voor ei worden dringend aangeraden het product niet te eten. Consumenten zonder allergie voor ei kunnen het product wel gewoon eten. Ook Melba toast uit verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum kunnen gewoon gegeten worden; deze vallen niet onder de terugroepactie.

Terugbrengen/meer informatie Lidl

Je kunt de verpakking terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.
Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Lidl voor de Rivercote Melba Toast kunt u contact opnemen met de klantenservice van Lidl via telefoonnummer 020 – 709 50 39. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Terugbrengen/meer informatie Aldi

Bij het product van Aldi breng het terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je daar terug. Een aankoopbon heb je niet nodig. Ook als u de verpakking al heeft aangebroken dan kun je deze terugbrengen.

Wil je meer informatie over de allergenenwaarschuwing van Aldi voor de Backers Melba Toast? Neem dan contact op met Aldi via het contactformulier op de website van de supermarktketen.

What do you want to do ?

New mail

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden