Opening nieuwe Lidl in winkelcentrum Schuytgraaf

Foto: Lidl Schuytgraaf

Woensdag 18 mei is het zover. Na maanden bouwen opent Lidl haar nieuwe supermarkt aan de Fortunastraat 44 in winkelcentrum Schuytgraaf.

Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.
De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers en Ambachtelijk’ eiland met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes.

Gratis een minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op woensdag 18 mei tussen 08.30 en 08.50 uur bij de ingang van Lidl Fortunastraat 44 een gratis lot ontvangen om kans te maken op een minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje. Ook krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 18 mei een gratis big shopper.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag  08.00 – 21.00 uur
Zondag                                     10.00 – 20.00 uur

Lidl Nederland

Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels 438 filialen en een webshop. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die geen sigaretten en tabak verkoopt en is dit jaar voor de tiende keer uitgeroepen tot beste in AGF (bron: GfK).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen