Willeke Alberti treedt op voor ouderen Heijendaal

Foto: Willeke Alberti Foundation

Donderdag 19 mei is Willeke Alberti op bezoek bij verpleeghuis Heijendaal. Zij zal in de middag een optreden verzorgen. Daarna doneert Willeke Alberti een luxe relaxfauteuil aan de bewoners van het verpleeghuis.

Velderhof heeft gevraagd aan het verpleeghuis aan wie ze een relaxfauteuil op maat mogen doneren. De reactie van medewerker Anneke Houtkooper van verpleeghuis Heijendaal: “Op locatie Heijendaal wonen dementerende ouderen op verschillende woongroepen. Ons idee is om de stoel van Velderhof op een plek neer te zetten in ons verpleeghuis waar iedere bewoner van kan genieten.”

Willeke Alberti FoundationHeijendaal

De komende maanden treedt Willeke Alberti namens de Willeke Alberti Foundation weer op bij verzorgingsinstellingen om het publiek een onvergetelijke dag te bezorgen. Tijdens haar optreden zal Willeke Alberti samen met Velderhof een bewoner, vrijwilliger of medewerker verrassen met een stoel op maat. Dit maakt de Willeke Alberti Foundation mogelijk in samenwerking met Velderhof.

Optredens

Tot en met de zomer 2022 gaat Willeke Alberti mensen verrassen met een stoel op maat tijdens haar optredens in verzorgingsinstellingen. Op voorhand worden instellingen geselecteerd door de Willeke Alberti Foundation die vervolgens iemand binnen deze instelling mogen nomineren die een stoel verdient. Iedereen, van bewoners tot vrijwilligers, maken kans op een nominatie. De nominatie gaat in samenspraak met de verzorgingsinstelling en Willeke Alberti.

Samenwerking

Willeke Alberti en Velderhof, van de welbekende stoelen, bundelen al geruime tijd hun krachten. Samen maken zij zich sterk om het alleen zijn tegen te gaan, waarbij optredens in zorg- en verpleeginstellingen een onderdeel is van een intensieve samenwerking.
Velderhof: “Het aanschaffen van een fijne stoel of relaxbank zou een ontspannen feestje moeten zijn. Eigenlijk precies zoals de stoel of bank hoort te zitten. Samen met Willeke Alberti willen we deze mensen optimaal comfort bieden, maar ook een fijn en betrouwbaar gevoel geven.”

Aandacht en respect

De Willeke Alberti Foundation is opgericht door Willeke Alberti en is ontstaan vanuit het groeiend besef dat steeds meer ouderen en zwakkeren in onze maatschappij buiten de samenleving komen te staan. Door hun leeftijd of beperking komen deze mensen vaak in een verzorgingsinstelling terecht, waardoor een onvrijwillig isolement kan volgen. Willeke wil dit met haar Foundation graag voorkomen. “Senioren, mensen met een beperking, begeleiders en vrijwilligers in de zorg kunnen juist nu onze aandacht en respect goed gebruiken,” aldus Willeke Alberti.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen