Kom in verbinding met andere starters en experts in het najaar via StartClub Arnhem

Coffee Connect
Foto: StartClub Arnhem

Ben jij net begonnen met jouw bedrijf in Arnhem, of moet je nog beginnen? Heb je behoefte aan meer kennis, coaching, netwerk en/of financiering?

Dan ben je bij Startclub Arnhem aan het juiste adres. Startclub Arnhem bundelt het aanbod vanuit diverse partners in de stad en biedt dit kosteloos aan op één online platform. Via dit platform kun je contact leggen met coaches uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Echte mensen met kennis, ervaring of middelen die jou als starter écht verder kunnen helpen.

Coffee Connect

Werken vanuit huis, uren achter je pc, weinig pauzes, gebrek aan beweging en behoefte aan fysieke ontmoetingen. Herkenbaar? Mooi, want om je dagelijkse ritme wat te doorbreken en je batterij op te laden organiseert Startclub Arnhem Coffee Connect.
Laagdrempelig met elkaar een kop koffie of thee drinken, een praatje maken en Covid-proof. Zin om eens wat anders te doen? Dan is het tijd om uit je stoel te komen en de benen te strekken. Wees welkom. Lees hier over de voucherregelingen van de gemeente.

Afspraken evenementen

15-12-2021 | 10.00 – 11.30 uur | Startclubhuis | Velperplein 23, Arnhem
22-12-2021 | 10.00 – 11.30 uur | Indoor Camping | Meginhardweg 1A, Arnhem
Alle evenementen voor de komende tijd zijn hier te zien.

Aanmelden

Aanmelden kan via de evenementenkalender op: www.startclubarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen