Ibiza Markt in het Musiskwartier!

Foto: Ibiza markt

Zaterdag 20 juli komen de zomerse sferen je tegemoet in het Musiskwartier. Speciaal voor deze dag is het winkelgebied omgetoverd in een Ibiza markt en pakken ze nog groter uit dan vorig jaar!

Snuffel rond bij de vele sfeervolle kraampjes, volg een ontspannende yoga en pilates workshop, kom lekker loungen in de beach area en geniet van gratis schaafijs en verkoelende drankjes. Mix daar nog een zwoele beat onder van onze lounge dj en je hebt de perfecte cocktail voor een zomers dagje uit!

Verkoopkamen en tentjes

In alle straten van het Musiskwartier worden diverse verkoopkramen, tentjes maar ook een opvallende Flower Power bus neergezet, met echte Ibiza spullen. Zo wordt er onder andere rondom de passage en het Brouwersplein een leuke route gemaakt voor de bezoekers.

Ook zullen de ondernemers van het Musiskwartier hier met hun producten staan en zullen er drankjes en kleine gerechtjes verkocht worden. Daarnaast zullen de hostesses regelmatig langskomen om heerlijk vers fruit of koude sapjes uit te delen.

Yoga workshops en andere activiteiten

Bij Ibiza hoort een goede lounge dj, die past bij de uitstraling van de Ibiza markt. Daarnaast is er voldoende entertainment voor jong en oud, zoals yoga en pilates workshops en veertjes in het haar vlechten. Om de Ibiza sfeer nog completer te maken zijn de straten en pleinen voorzien van sfeervolle, tropische aankleding.

Dit zie je o.a. terug in tropische barretjes, dromenvangers, lampionnen, Ibiza kleden/kussens, wierook en veel kleurige decoratie die het winkelgebied sieren. Het Ibiza gevoel is dichterbij dan je denkt! Wie neem jij mee naar deze onvergetelijke dag?

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden