Fitwinkel Arnhem verhuist naar een ruimer pand

Foto: Fitwinkel Arnhem

Fitwinkel Arnhem gaat verhuizen naar een splinternieuwe locatie. De winkel blijft wel in Arnhem.

Het nieuwe pand biedt meer ruimte en mogelijkheden voor zowel Fitwinkel Arnhem met een groter vloeroppervlak.

Waarom deze verhuizing?

Fitwinkel Arnhem streeft altijd naar het leveren van de best mogelijke dienstverlening aan haar klanten, en deze verhuizing is een logische stap om dit te bereiken. De nieuwe locatie zal zorgen voor een aangename en informatieve winkelomgeving, waardoor hun klanten nog beter geïnformeerde keuzes kunnen maken bij hun aankopen.

Wat blijft hetzelfde?

Ondanks de verhuizing naar een nieuw pand, zullen enkele zaken onveranderd blijven. Fitwinkel Arnhem blijft toegewijd aan het leveren van hoogwaardige apparatuur en accessoires. Het deskundige en vriendelijke personeel blijft beschikbaar om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Hun streven naar uitstekende klantenservice blijft ongewijzigd. En omdat het nieuwe pand gewoon in Arnhem blijft, kunnen hun bestaande klanten van dezelfde vertrouwde kwaliteit blijven genieten. Fitwinkel Arnhem zal ook blijven samenwerken met experts in de branche om klanten te voorzien van waardevolle informatie en advies om hun fitnessdoelen te bereiken.

Een nieuw hoofdstuk

De verhuizing markeert een nieuw tijdperk voor Fitwinkel Arnhem en het team kijkt ontzettend uit naar de nieuwe mogelijkheden. Het is een kans om nog beter te voldoen aan de wensen en behoeften van hun gewaardeerde klanten, om ons fitness- en kracht assortiment uit te breiden, en om te blijven groeien en innoveren in de fitnessbranche.

Uitnodiging

Bij deze nodigt Fitwinkel Arnhem iedereen uit om de nieuwe winkel te komen verkennen en te profiteren van hun uitgebreide productassortiment en diensten.
Het nieuwe adres van Fitwinkel Arnhem: Fitwinkel Arnhem, Ringoven 16 (Ijsseloord 1), 6826 TR Arnhem.
Tel: +31 (0)26 – 361 39 78; WhatsApp: +31638904145; E-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen