Jan van Rekum onderscheiden met Arnhems Meisje

Foto: Gemeente Arnhem

Tijdens een speciale bijeenkomst op donderdag 9 november in de Emmauskapel, heeft Jan van Rekum een ‘Arnhems Meisje’ ontvangen van locoburgemeester Paul Smeulders. Deze prestigieuze Arnhemse onderscheiding erkent Van Rekum’s jarenlange, toegewijde inzet voor de Arnhemse gemeenschap.

De gemeente Arnhem feliciteert Jan van Rekum van harte met deze welverdiende eer en dankt hem voor zijn onmisbare bijdrage aan het welzijn en de samenhang in onze stad.

Parochiële Caritas Instelling (PCI)

Jan van Rekum werd verrast in een avond waarin zijn onuitputtelijke toewijding aan gemeenschapszin centraal stonden. Van Rekum, bekend om zijn werk met de Parochiële Caritas Instelling (PCI) en zijn rol in diverse gemeenschapsactiviteiten, werd door locoburgemeester Smeulders geprezen als een ‘steunpilaar voor hen die ondersteuning nodig hebben en iemand die niet alleen de individuele noden ziet, maar ook oog houdt voor het grotere plaatje in de samenleving.’

Voor de gemeenschap

Locoburgemeester Smeulders benadrukte in zijn toespraak dat het Arnhems Meisje meer is dan een teken van waardering: “Het is een symbool van onze gemeenschappelijke dankbaarheid en respect voor de mensen zoals Jan, die onophoudelijk werken aan het versterken van onze gemeenschap.”

Arnhems Meisje

Het Arnhems Meisje wordt uitgereikt door de burgemeester aan de inwoner die lang, actief en baanbrekend deelneemt aan het maatschappelijke leven in de stad, vaak na een voordracht van collega’s of andere nauwe relaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen