Vitesse presenteert uitshirt 2020|2021: ‘Wij zijn de jonges uut Ernem’

Patrick Vroegh showt het nieuwe shirt.
Foto: Vitesse

Net als in het seizoen 2019|2020 presenteert Vitesse voor 2020|2021 een uitshirt dat verbinding maakt met de stad Arnhem. Het nieuwe shirt is ontworpen door supporters van Vitesse.

In samenwerking met hen en  teamwear supplier Nike ontwikkelde de club een uitshirt dat verwijst naar de thuisstad van Vitesse. ‘Historisch in onze stad zijn de trolleybussen, die ons nog steeds door Arnhem brengen. Van oost naar west, van noord naar zuid en weer terug. De trolleybus vormt dan ook het kloppende hart van het uitshirt voor het seizoen 2020|2021. Het verleden gekoesterd in het heden! ‘, aldus het persbericht op de website van Vitesse.

‘Samen zijn we Ernem’

De verwijzing naar de trolleybus komt terug in het rugnummer op de achterkant van het tenue, waar duidelijke verwijzingen te zien zijn. In de kraag vind je de vlag van Gelderland. “Als nummer 1 van Gelderland dragen wij de trots van de provincie uit. In het oosten, in het westen, in het noorden en in het zuiden. Wij zijn de jonges uut Ernem, wat ook duidelijk terug te zien is in de banen op het shirt én op de rechterborst. Hier vind je het stadswapen van Arnhem. Samen spelen we onder de vlag van Ernem, samen zijn we Vites!”

Op de foto Vitesse-speler Patrick Vroegh. Foto: Vitesse

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden