Posbankloop Cross-Duathlon krijgt vervolg

Foto: John Veenstra

Na het overweldigende succes in 2014 zal in het Nationaal Park Veluwezoom op zaterdag 26 september 2015 de tweede editie van de Posbankloop Cross-Duathlon plaatsvinden. De inschrijving is gestart, maar wees er snel bij: er zijn slechts 400 startbewijzen beschikbaar.

In de bossen bij Rozendaal is een parcours uitgezet waarop deelnemers 7 km hardlopen, vervolgens 18 km gaan mountainbiken en afsluiten met een loop van 3 km. In totaal moeten er 700 hoogtemeters worden bedwongen. Voor deelnemers die dit wat te veel van het goede vinden, maar er toch een uitdaging in zien, is ook een korte route uitgezet (4-9-2 km); duo’s die inschrijven doen beide rondes.

Inschrijving
Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.posbankloop.nl; de inschrijving sluit op 24 september of wanneer het maximaal aantal deelnemers van vierhonderd is behaald. Naar verwachting zal deze limiet eerder worden bereikt. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 voor de korte afstand en € 22,50 voor de lange afstand. Na-inschrijving is niet mogelijk.

Voor het parcours van de Posbankloop Cross-Duathlon is er een exclusieve evenemententoestemming verleend door de terreineigenaren: Vereniging Natuurmonumenten; Geldersch Landschap & Kasteelen; de gemeente Rheden en de gemeente Rozendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen