Frisbee-strijd in Arnhem voor ticket WK KanJam

Op Sportpark ’t Cranevelt in Arnhem wordt zaterdag 2 augustus 2014 het EK KanJam gehouden. KanJam is een frisbee spel dat uit Amerika is overgewaaid en in Nederland snel aan populariteit wint. Meer dan vijftig teams strijden om de titel.

KanJam is een interactief frisbee spel met als doel een frisbee in een ton (‘Kan’) te werpen. Het spel wordt gespeeld in teams van twee personen en met twee tonnen die circa 15 meter uit elkaar staan. Punten worden verdiend door de frisbee in de ton te werpen, hierbij mag je teammaat je helpen. 
Aantrekkelijk
Concentratie, teamwork, goed mikken en de combinatie van inspanning en ontspanning maken van KanJam een aantrekkelijke spelvorm. Fysiek contact is uitgesloten, wat het spel geschikt maakt voor iedereen.
Populair
KanJam wordt veel gespeeld in Amerika, maar heeft in Europa (en Nederland) in korte tijd veel aan populariteit gewonnen. Het EK wordt, na Tsjechië, voor de tweede maal georganiseerd. De meer dan vijftig teams uit acht verschillende landen strijden naast de titel om een ticket voor de WK 2015 in Buffalo (USA).
 
Deelname
Iedereen, ervaring of geen ervaring, kan meedoen aan het Europees Kampioenschap KanJam, maar dient zich vooraf in te schrijven. Dit kan eenvoudig via de website: www.kanjamshop.nl. Deelname is gratis.
Locatie
Het Europees Kampioenschap KanJam 2014 wordt gehouden op het terrein van Arnhem Falcons aan de Daam Fockemalaan 1, 6815 DL in Arnhem. De wedstrijden starten om 10.30 uur en de finale wordt tegen 16.00 uur verwacht. De entree is gratis.
Kijk voor meer informatie op: www.kanjamshop.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
article
818
EK KanJam 2014 in Arnhem
Op Sportpark ’t Cranevelt in Arnhem wordt zaterdag 2 augustus 2014 het EK KanJam gehouden.
https://arnhem.nieuws.nl/sport/20140730/frisbee-strijd-in-arnhem-voor-ticket-wk-kanjam/
2014-07-30T12:30:24+02:00
Sport