Getuigenoproepen brand aan Hoogstraat en vechtpartij Roermondsplein

Foto: Politie

Op maandag 31 mei woedde een heftige brand in een horecagelegenheid aan de Hoogstraat. Op 4 juli tussen 5.00 en 5.30 uur is er een vechtpartij geweest met een grote groep mannen in de omgeving van het Roermondsplein.

De politie zoekt getuigen van beide gevallen.

Getuigenoproep brandstichting horecagelegenheid

Op maandag 31 mei woedde een heftige brand in een horecagelegenheid aan de Hoogstraat. Vermoedelijk is de brand aangestoken. De daders kwamen rond 04.00 uur ’s nachts met een motor of motorscooter bij het restaurant aan. Ze gingen enkele minuten het pand in, waarna ze weer naar buiten kwamen. De mogelijke dader(s) is/zijn er vermoedelijk op een scooter richting Arnhem-Zuid / Mandelabrug gevlucht.
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar camerabeelden. Ook zoekt de politie naar specifieke getuigen. Dat zijn mensen die hen meer kunnen vertellen over de brand aan de Hoogstraat. Mogelijk zijn er mensen die in het bezit zijn van camerabeelden. De mogelijke dader(s) is/zijn er vermoedelijk op een scooter richting Arnhem-Zuid / Mandelabrug gevlucht. Wie heeft er meer informatie hierover? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Getuigenoproep vechtpartij

In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 juli is er tussen 5.00 en 5.30 uur een vechtpartij geweest met een grote groep mannen in de omgeving van het Roermondsplein. Hierbij zijn een 27-jarige man uit Amsterdam en een 29-jarige man uit Arnhem gewond geraakt.
De politie heeft na het uitkijken van camerabeelden een 20-jarige man uit Spankeren aangehouden. Het is duidelijk dat er meer personen betrokken waren bij deze openlijke geweldpleging, daarom willen ze graag in contact komen met getuigen. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen