Vrijwilliger gezocht voor Wereldwinkel Arnhem

14 aug , 14:42 Nieuws
wereldwinkel 55 jaar2
De Wereldwinkels in Arnhem en Velp zijn mooie en unieke cadeauwinkels voor de grote en kleine portemonnee in het centrum van Arnhem (Kortestraat) en in Velp (Hoofdstraat).
Wereldwinkel zoekt een medewerker voor de winkel in Arnhem Centrum. Maak jij de wereld(winkel) een stukje beter?
Eerlijke prijzen voor producenten
Vind jij het contact met klanten leuk en adviseer je graag bij de aankoop van een passend cadeau? De wereldwinkels dragen bij aan eerlijke prijzen en een inkomen voor producenten. Achter ieder product zit een verhaal dat je kunt vertellen aan de klanten.
Wat moet je doen?
Je werkt samen met een collega een dagdeel per week in de winkel volgens een maandrooster. Alles in goed overleg natuurlijk. Als je deze winkel nog niet kent: loop gewoon eens binnen en maak kennis met hen.
Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
-Je bent verzorgd, vind het leuk en makkelijk om contact te leggen en te vertellen.
-Je ontvangt en adviseert klanten op een prettige manier en zorgt voor de financiële afhandeling (kassa) en voor een mooi verpakt cadeautje.
-Je spreekt Nederlands en het liefst ook Engels in verband met toeristen die de winkel in Arnhem bezoeken.
-Je kunt goed samenwerken met collega’s en je vindt het leuk om kennis te vergaren over de producten en producenten en dit te vertellen aan onze klanten.
-Daarnaast is het fijn als je overweg kunt met de computer en het kassasysteem.
Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?
Het werken in de wereldwinkel is betekenisvol en werken in een cadeauwinkel is gezellig en leuk om te doen. Je werkt altijd samen met een andere winkelmedewerker in een enthousiast en betrokken team. Je krijgt de kans om werkervaring op te doen en/of vaardigheden verder te ontwikkelen.
Interesse?
Neem contact op via: dit mailadres.
Informatie over andere vrijwilligersvacatures
-Vrijwilligerscentrale Arnhem is er voor al je vragen over vrijwilligerswerk.
-Kijk naar de website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.