Een knuffel voor Giving Tuesday

Foto: Tendens

Morgen, 1 december is #GivingTuesday, de wereldwijde actiedag om goed te doen. Stichting Tendens Vakanties is één van de Arnhemse non profit organisaties die aandacht schenkt én vraagt op deze dag.

Voor positiviteit, verbondenheid en perspectief in tijden van Corona.

Knuffelbij

Met de actie ‘GEEF een KNUFFEL’ van Tendens kunnen mensen een pluche bijenknuffel geven aan iemand die hen lief is. Een knuffelBIJ om te laten weten dat mensen, ook op afstand, aan elkaar denken en BIJ elkaar horen. De vrolijke (Arnhemse) geel-zwarte bijenknuffel kan worden besteld, waarbij het bedrag naar de Stichting en toekomst van begeleide vakanties gaat. Ook kan er een bedrag gedoneerd worden. De teller van de Stichting staat op € 5.000, het streefbedrag is € 25.000.

Jubileum

De stichting vierde onlangs haar 25-jaar jubileum door meer dan 100 vrijwilligers verspreid over Nederland de bijenknuffel op de fiets te laten bezorgen aan meer dan 750 vakantiegangers met een verstandelijke beperking. Zij zagen afgelopen zomer hun vakantie in het water vallen. Met de jubileumactie ‘GEEF een KNUFFEL’ vraagt de organisatie aandacht voor de toekomst van begeleide vakanties, die door Corona in gevaar komen.

Een knuffel geven kan via https://bit.ly/3fNf6FH

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden