Terugroepactie It’s Amazing Tahin van Naproz

Foto: Naproz

Leverancier Naproz BV is een terugroepactie gestart voor een partij van het product It’s Amazing Tahin. Er zitten in een aantal partijen sesam resten van het bestrijdingsmiddel ethyleenoxide.

Dat is een kankerverwekkende stof.

Ethyleenoxide niet toegestaan in Europa

In een aantal partijen sesam uit India blijken resten van het bestrijdingsmiddel ethyleenoxide te zitten. Ethyleenoxide is in Europa niet toegestaan, omdat het een kankerverwekkende stof is. Deze sesam is verwerkt in een groot aantal producten, en diverse winkelketens en fabrikanten roepen producten terug waarin (mogelijk) sesam uit de betreffende partijen is verwerkt. Een overzicht van alle terugroepacties vanwege ethyleenoxide in sesam vindt u op deze pagina.

Product niet eten, maar terugbrengen

Het bedrijf Naproz roept vanwege dit probleem een partij Tahin van het merk It’s Amazing terug. Het gaat specifiek om de partij potten 250 gram met THT datum 31-03-2023. Dit product is verkocht bij filialen van GezondheidsWinkel en bij drogisterijen.
Heb je dit product gekocht? Gebruik het product dan niet (meer), maar breng het terug naar de winkel waar je het hebt gekocht. Het aankoopbedrag krijg je retour.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze terugroepactie van It’s Amazing Tahin door Naproz BV? Wij raden je aan om contact op te nemen met de leverancier via telefoonnummer 038 – 427 66 30.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden