Huisdier van de Week: Jacco

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Jacco, geboren in 2013, is een vrolijke, lieve hond. Hij houdt heel erg van gezellig knuffelen en gaat er graag met de baas op uit. Jacco is erg nieuwsgierig en hij leert snel.

Omdat in het verleden is gebleken dat Jacco niet goed met alle dieren overweg kan, plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken Jacco alleen in een huishouden zonder andere dieren.

Niet bij jonge kinderen

Jacco wil nog wel eens de grens opzoeken, het beste is dan ook om Jacco niet op de bank of op schoot te nemen. Hiermee wordt namelijk zijn dominante gedrag versterkt. Een huishouden met jonge kinderen is voor Jacco niet geschikt.

Jacco zijn darmen zijn gevoelig, hierdoor staat hij op speciaal voer. Tegenover vreemden is Jacco vriendelijk en hij kent de basiscommando’s.

Tweede kans

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Jacco.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Jacco

Diernummer: 25317

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/jacco/

Heeft u interesse? Geeft u Jacco een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden