Rabobank Arnhem verdeelt 200.000 euro onder verenigingen

Foto: Rabobank

De Rabobank Clubkas Campagne loopt van 3 tot en met 16 september. Leden van de bank kunnen in die periode stemmen op hun favoriete vereniging of stichting.

In de pot zit een bedrag van maar liefst 200.000 euro.

Vijf stemmen per lid

Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ook dit jaar clubs in haar regio financieel met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank en voldoen aan de voorwaarden konden zich met een concreet doel inschrijven.

Nu is het aan de leden van de bank om te bepalen waar het geld naar toe gaat. Ieder lid van de bank (ouder dan 12 jaar) ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting.

NB Alle klanten van de Rabobank kunnen lid worden. Dat kan je via de website aanvragen.

Lokale leefbaarheid

De reden voor Rabobank Arnhem en Omstreken om de ‘Clubkas Campagne’ op te zetten heeft te maken met haar coöperatieve achtergrond. De bank hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied.

Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne én de mogelijkheid om te stemmen is te vinden op de website: www.rabo.nl/arnhem/clubkas.

Lees ook: Rabobank ondersteunt Arnhemse verenigingen met 200.000

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden