Rabobank ondersteunt Arnhemse verenigingen met 200.000 euro

Foto: Rabobank

Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ook dit jaar clubs in haar regio financieel met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank en voldoen aan de voorwaarden kunnen zich met een concreet doel inschrijven.

In de pot zit een bedrag van maar liefst 200.000 euro. Bestemd voor verenigingen en stichtingen in de regio Arnhem. Wat je daar voor moet doen? Je inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dat kan vanaf 1 mei.

Leden mogen stemmen

Vervolgens bepalen de leden van de bank dit najaar waar het geld naar toe gaat. Ieder lid van de bank (ouder dan 12 jaar) ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting.

Lokale leefbaarheid

Rabobank Arnhem en Omstreken organiseert de ‘Clubkas Campagne’ vanuit haar coöperatieve achtergrond. De bank hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. Dit jaar wordt de kas gevuld met 200.000 euro. De inschrijving voor verenigingen begint op 1 mei en de feitelijke stemperiode is van maandag 2 september tot en met maandag 16 september 2019.

Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne én de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website: www.rabo.nl/arnhem/clubkas. Inschrijven kan tot en met 10 juni.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden