Je hebt zelf de keuze

Foto: Johan Uitvaartzorg

Advertorial – Stel, je geliefde/dierbare is overleden en je gaat in shock de papieren checken. Dan vind je papieren van een uitvaartverzekering en op de polis staat meestal een telefoonnummer met de melding “Bel dit nummer om een overlijden te melden.” Wat doe jij dan?? Bel je dan dit nummer of ga je zelf nadenken?

90% van de mensen blijkt automatisch het nummer van de verzekeraar te bellen, simpelweg omdat het daar staat. En natuurlijk wil de verzekeraar maar al te graag de uitvaart voor je verzorgen. Zij beweren zelfs dat je anders het ‘inkoopvoordeel’ kwijtraakt. Maar dat is niet zo, je bent zeker niet duurder uit bij een zelfstandige uitvaartondernemer.

Een uitvaartverzekering keert uit wanneer men overlijdt. Of je nu een kapitaal of natura verzekering hebt, dat maakt niet uit. Dus ook bij een dienstenpakket zoals in de natura verzekering wordt een geldbedrag uitgekeerd. Ongeacht door wie je de uitvaart laat verzorgen. Want de uitvaart van je dierbare is een gebeurtenis die je nooit meer over kunt doen. Dus niet zomaar klakkeloos bellen maar bedenk vooral wat jezelf wilt.

Voor een persoonlijke uitvaart op maat in Arnhem en omstreken, biedt Johan Uitvaartzorg u een Flex-uitvaart aan voor €2895,-, bel voor meer informatie naar 06-10122205, ook als u elders verzekerd bent. Of kijk www.johanuitvaartzorg.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen